Kaivokselan kanttiini

Menu

Tämän viikon menu

Tervetuloa herkuttelemaan Kaivokselan kanttiiniin osoitteeseen  Vetotie 3.

24.2.-28.2.2020

RUOKALISTA VKO 9

 

 

Maanantai

Tulinen katkarapukeitto (L,G)

Broilerin rintaa kanttarellikastikkeessa (L,G)

Isoäidin jauhelihakastike (L,G) -pastaa

Halloum Masala (L,G,K) sisältää pähkinää

Persikkaa ja kinuskivaahtoa

Tiistai

 Hernekeittoa (M,G)

Yön yli haudutettua possun poskea ja

rosepippurikastiketta (L,G)

-pottumuusia

Lohilasagne (L)

Sitruunainen punajuuri-lehtikaaliohratto (L,K)

Marjavaniljarahka (L,G)

 

Keskiviikko

 Sipulikeittoa (M,G,Veg) -krutonkeja

Lihamureketta ,  tomaattikastiketta (L,G)

Intialainen kanakorma (M,G) sisältää pähkinää

Pinaatti-fetapiirakkaa (L,K)

Mangokiisseli ja kermavaahtoa (L,G)

 

Torstai

Kanttiinin kermainen lohikeitto (L,G)

Punaviinissä haudutettu kermainen lihapata (L,G)

Juustoinen kebabkiusaus (L,G)

Porkkana-kvinoapyörykät (M,G,Veg)

-pesto-jogurttikastike, sis. pähkinää

Köyhät Ritarit, hilloa ja kermavaahtoa

 

Perjantai

 Kikhernekeitto (L,G) smetana (L,G)

Kokonaisena paistettua porsaan kassleria

BBQ-glaseerauksella (M,G)

Broilerpita, broilerin rintaa, kasvispaistosta (L)

Avocadopasta (L,K)

Pumpulikakku (L)

Lisäkebuffet

(Sisältyy lounaaseen)
Runsas salaattipöytä, pizzaa, kahvia ja teetä.

Etsitkö toista lounaslistaa?

Tuliko mieleesi palaute tai kysymys? Kerro se meille!

Täytäthän pakolliset (*) kentät

Kirjoitathan etu- ja sukunimesi
Kirjoitathan toimivan sähköpostiosoitteen
Viestin otsikko
Kerro millaisesta tilaisuudesta on kyse sekä koska ja missä tilaisuutesi järjestetään.