Menu Pitskun kanttiini


 

19-23.2.2018

RUOKALISTA VKO 8

Maanantai

Kookos-kana curry (M,G)

Kreikkalainen moussaka (VL,G)

Kesäkurpitsa munakas (L,G)

Paprikakeittoa (L,G)

Jälkkäripöytä

Tiistai

Unkarilainen paprika Gulash häränlihasta (L,G)

Paistettuja muikkuja ja tillikermaviiliä (L)

Pinaatti-ricotta canneloni (VL)

Ranskalaista sipulikeittoa (M,G)

Jälkkäripöytä- Laskiaispullia

Keskiviikko

Lihapullia, kermakstiketta ja muusia (L,G)

Lohipasta (L)

Tofu-kasvis vokki (M)

Juustokeittoa (L,G)

Jälkkäripöytä

Torstai

Pestolla täytettyä possun ulkofilettä (L,G)

Teriyaki-seesami kananrinta (M,G)

Pinaattilettuja (L)

Tom kha (M,G)

Jälkkäripöytä

Perjantai

Paistettua kananreisiä ja kanttarellikastiketta (M,G)

Osso Bucco , häränpotkaa (M,G)

Välimeren siemen-kasvis pilahvia (M,G)

Kukkakaalisosekeittoa (L,G)

Jälkkäripöytä

Lisäkebuffet (sisältyy lounaaseen)

Lämpimiä kasviksia ja juureksia

Runsas salaatti- ja leipäpöytä sekä pizzaaKeitto ja jälkiruoka